Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αποκλειστικό! Όλο το παρασκήνιο της εκλογής Πλατανησιώτη στον Πειραιά!





Αλλαγή σκυτάλης στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά, καθώς η μέχρι πρότινος πρόεδρος κυρία Βαρβάρα Ανεμοδουρά μετά από τρεις θητείες, αποχωρεί (παραμένει ωστόσο στο νέο ΔΣ ως απλό μέλος) δίνοντας την θέση της στον κ. Νικόλαο Πλατανησιώτη.

Ασφαλείς πληροφορίες του Στηθοσκοπίου κάνουν λόγο για τεράστιο ατόπημα, το οποίο διέπραξε η κα Ανεμοδουρά με αποτέλεσμα να  απωλέσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της και αυτοί να την καταψηφίσουν.Ετσι οι 3 από τους 5 που εκλέχθηκαν μαζί της δεν την ψήφισαν για πρόεδρο. Οι πληροφορίες μιλούν για υπόγειες διαδρομές πιθανής σύμπραξης της κα Ανεμοδουρά με τις παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προκειμενου αυτες να την στηρίξουν για την επανεκλογή της στη θέση του προέδρου εν αγνοία των υπολοίπων μελών της παράταξης.Αυτό όπως λένε πρώην συνεργάτες της κα Ανεμοδουρά κατέδειξε την πολιτική της ανεπάρκεια και την προσωπική της πορεία εις βάρος της παράταξης.Ετσι παρά το γεγονός ότι η κα Ανεμοδουρά ήλθε πρώτη σε ψήφους και η παράταξή της κατέκτησε 6 έδρες με 38,5%, εν τούτοις, πρόεδρος εξελέγη ο κ. Νικ. Πλατανησιώτης η ανεξάρτητη παράταξη του οποίου ήρθε δεύτερη με τρεις έδρες. Ίσως είναι νωρίς κάποιος να
αποτιμήσει την κατάσταση,και ειναι σιγουρο οτι θα εχουμε πολλά στο μέλλον να πούμε, αλλά εμείς θα υπενθυμίσουμε σε όλους οτι λίγο μετά την πρωτιά της κα Ανεμοδουρά με την επίσημη παράταξη της ΝΔ στον ιατρικό σύλλογο Πειραιά, η απερχόμενη πρόεδρος ειχε αρνηθεί και την κομματική προέλευση, και τη στήριξη της επίσημης ΝΔ,καθώς και τη δική της κομματική ταυτότητα με δηλώσεις της. Μετά από τα γεγονότα αυτά αναμένεται αντίδραση απο την κα Ανεμοδουρά σχετικά με όσα καταμαρτυρούν οι πρώην συμμαχοί της...Aπό όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η σύνθεση του προεδρείου στη  μέση της θητείας είναι πολύ πιθανό να μεταβληθεί.

Ειδικότερα, μετά το υπ΄ αρ. 5840/13-11-2014 έγγραφο της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, Τμήμα Υπηρεσιών & Επαγγελμάτων Υγείας, με το οποίο έγινε η επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά της 12ης & 13ης Οκτωβρίου 2014, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε στις 24 Νοεμβρίου και συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΛΑΤΑΝΗΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΕΛΗ

ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΒΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ
ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ
ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΑΡΩΦ ΠΑΥΛΟΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΡΕΩΝ
ΨΑΛΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ